Six Hugs And Rock 'n Roll


Check out this cool kids collection!

Tiger Sue/scarf

Website : Six Hugs and Rock 'n Roll

Six Hugs & Rock ’n Roll is een jong Belgisch merk met een eigentijdse kijk op kinderkleding en –accessoires. Geïnspireerd door muziek, street art en graphic design, ontwerp ik creatieve producten voor kleine rebellen tot en met 10 jaar.Wie ‘ik’ ben? Mijn naam is Annechien Smolders en ik ben grafisch vormgever van opleiding. Enkele jaren geleden werd de zin om mijn eigen ding te doen aangewakkerd door het werken met kinderkledij. Toen ik zelf mama werd, kregen die ideeën meer en meer vorm. Begin 2012 kreeg ik de kans om ze uit te werken, en deze heb ik dan ook met beide handen gegrepen. “Gewoon doen!”, dacht ik.Het resultaat vinden jullie vandaag terug onder het label ‘Six Hugs & Rock ’n Roll‘. De naam dekt voor mij de volledige lading : schattige & stoere producten met de nodige dosis humor en, of course, Rock ‘n Roll. De aparte combinatie is echt op mijn lijf geschreven en ik ben er van overtuigd dat er nog ouders zijn die hun kids in een ‘Six Hugs & Rock ’n Roll’-jasje willen stoppen. It’s all about the attitude!Wat de materialen betreft, combineer ik kwaliteit met respect voor de natuur. Door een beetje meer te betalen aan de producten, de verpakkingen,… dragen we ons steentje bij aan de toekomst van onze wereld en die van onze kinderen. Voor mij was het een evidente keuze. Alle producten zijn gemaakt uit ecologisch verantwoorde stoffen en de kapstokjes uit gerecycleerd materiaal.


RECENT POSTS
ARCHIVE

© 2023 by Sarah Lane. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black