BUGABOO PRESENTATION OF THE ATELIER COLLECTION// HQ AMSTERDAM

Bugaboo atelier collectie

https://www.bugaboo.com/BE/nl_BE/home

Bugaboo lanceert de Atelier Collection, een limited edition ontwerp voor de Bugaboo Cameleon³ en Bugaboo Buffalo. Dankzij het gebruik van strakke lijnen en een contrasterend kleurenpalet is het uitgesproken silhouet het meest opvallende aan deze collectie. Door slim gebruik te maken van de gemêleerd grijze stof en zwarte details in lederlook, hebben onze ontwerpers een extra dimensie aan de contouren van de kinderwagen toegevoegd.

ALSO CHECK OUT THE BUGABOO BOXER

Meer dan een koffer. Een revolutionair systeem.

Vanaf nu wordt reizen nog makkelijker. Met de Bugaboo Boxer bieden we je een nieuwe manier om van A naar B te reizen. De koffers klikken eenvoudig aan elkaar vast en vormen een geheel dat soepel te besturen is. In een paar seconden koppel je de onderdelen los in de trein, bij securitycontrole, tijdens het boarden - waar je ook bent. Ervaar het zelf!

https://www.bugaboo.com/BE/nl_BE/luggage/bugaboo-boxer


RECENT POSTS
ARCHIVE

© 2023 by Sarah Lane. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black