Pom d'Api kids shoes

Fabrikanten van schoenen sinds 1870 Pom d'Api Shop

Van generatie op generatie ontwerpt en produceert Pom d'Api kwaliteitsschoenen voor kinderen. Meer dan een eeuw ervaring en traditie die hem in staat stelt om het belang van een specifiek schoeisel te kennen, en bijzondere aandacht te schenken aan elk detail van het productieproces. Een onophoudelijke zoektocht om elk seizoen producten van de beste kwaliteit voor te stellen. Een knowhow die in de loop van de tijd is verworven en overgedragen, geleid door de passie van een gezin.

vandaag

Op basis van het erfgoed fundament van zijn collecties, Pom d'Api blijft innoveren, met succes een combinatie van kwaliteit en creativiteit in het ontwerpen en vervaardigen van de kinderschoenen. Het merk heeft een eigen studiebureau waarin bazen en ontwerpers werken aan de ontwikkeling van nieuwe modellen dankzij de knowhow van vorige generaties. Hedendaagse collecties, elegant en creatief. Pom d'Api heeft een netwerk van meer dan twintig winkels, waarin het advies en de expertise van het merk worden geboden. De modellen zijn ook verkrijgbaar bij een selectie van resellers wereldwijd. Van Parijs naar New York, voorbij Florence, Londen, Kopenhagen of Tokio.


RECENT POSTS
ARCHIVE

© 2023 by Sarah Lane. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black